Προφίλ

Το εστιατόριο Petrosia (Πέτρος), στην Οία, Σαντορίνη, καλωσορίζει τους επισκέπτες του απο όλο τον κόσμο απο το 1948 οπου ξεκίνησε και την λειτουργία του σαν μια απλή Ελληνική ταβέρνα.

Οι διάσημες συνταγές του Petrosia βασίζονται στις πιο απλές, αλλά συγχρόνως στις πιό δυνατές γεύσεις, συνδυασμένες με τις γαστρονομικές παραδόσεις της Σαντορίνης, άριστα δεμένες με τις σύγχρονες διεθνείς επιρροές, προσαρμοσμένες στις Μεσογειακές γεύσεις. Κάθε πιάτο έχει την βάση του σε αρκετές απο τις παλιές συνταγές του παππού Αλέκου και τηε γιαγιάς Αρτεμίας. Αγνά συστατικά επιλέγονται πολλά απο τα οποία έρχονται κατευθείαν απο την παραγωγή της ίδιας της οικογένειας, και τα πάντα είναι φρέσκα και σπιτικά, κρατοντας έτσι την ποιότητα και την υγιεινή Ελληνική κουζίνα στην κορυφή των προτεραιοτήτων των συνταγών.

Το εστιατόριο Πέτρος (Petrosia), βρίσκεται ακριβώς πάνω στην Καλντέρα, με τρείς διαφορετικούς χώρους και επίπεδα, με θέα το ηφαίστειο και την εκπληκτική Οία, ένα απο τα πιό πολυφωτογραφημένο σημείο στον κόσμο.

Η ποιότητα και οι συνεχείς προσπάθειες της νέας γενιάς των ιδιοκτητών του εστιατορίου, έχει κάνει το Petrosia ένα απο τα καλύτερα εστιατόρια στην Σαντορίνη, διατηρώντας πάντα το αληθινό πνεύμα της Σαντορίνης ζωντανό στο πιάτο σας, μέσα στις δεκαετίες λειτουργίας του!
Loading ...